De helende werking van Photonen Lichttherapie

Photonen- lichttherapie Cura-Lux regelt onze biologische klok. Hierdoor kunnen we beter denken, voelen en beter slapen, we genieten derhalve intensiever van het leven.

Het is bewezen dat lichttherapie het algemeen welvoelen en onze prestaties verhogen. Het licht wordt door de ogen en onze huid, ons grootste zintuig, opgenomen. Het menselijk lichaam zet het licht om in elektromagnetische en elektro-chemische energie, deze zijn verantwoordelijk voor het metabolisme en hormonale evenwicht.

Iedereen kent het heilzame effect van de eerste zonnestralen in het voorjaar. Ons lichaam laadt zich op en onze stemming stijgt, we voelen ons aangenamer.

Dit ‘welvoelen’ heeft een fysische verklaring en is wetenschappelijk bewezen. Onderzoek naar bio-photonen in het licht heeft onder andere bewezen dat ons lichaam de kleinste deeltjes van het licht, photonen genaamd, kan opslaan. Reeds in 1922 ontdekte de Russische cellulaire bioloog Alexander G. Gurwitsch in het kader van zijn onderzoek met planten het licht in de cellen. Hij noemde dit mitogene straling (celdeling door inducerende straling).

In verdere experimenten bevestigd Gurwitsch zijn theorie van het bioveld, dat ook bij mens en dier werkzaam is. Deze straling beïnvloedt de verhoging en regulering van vitale processen van onze lichaamscellen. Op het terrein van de ontdekking van dit bioveld hebben vooral de Russische onderzoekers in de jaren 20 pionierswerk geleverd. De Duitse biofysicus Fritz Albert Popp ontwikkelde op deze basis zijn theorie van “Biophotonenveld” – een draagvlak waarop meetbare Biophotonensignalen zich voortplanten.

Ook werd aangetoond dat dit veld sterk geordend (coherent) is. Popp vond ook dat het deze genetisch overerfbare DNA-moleculen zijn die het licht opslaan en ook opnieuw doelgericht kunnen doorgeven.

Dit is een opwindende ontdekking die van groot belang is voor ziekte en gezondheid in het lichaam.

Wat Photonentherapie voor u kan betekenen

“Photonen- lichttherapie Cura-Lux kan deze situatie verhelpen door het regelen van onze biologische klok. Hierdoor kunnen we beter denken, voelen en beter slapen, we genieten derhalve intensiever van het leven...”